Missie

Het is onze missie om te zorgen dat u kan vertoeven in uw droomtuin zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het ontstaan ervan. Dag na dag willen we zorgen voor klantentevredenheid, want tot slotte heeft u het vertrouwen in ons gesteld! Voor tuinaanleg Pauwels Niko is niets onmogelijk. Zijn er toch werken die we zelf niet kunnen uitvoeren? Geen probleem! Wij werken samen met enkele kwalitatieve partners om ervoor te zorgen dat uw tuin afgewerkt wordt!

Visie

Om klanttevredenheid te garanderen, werd in 2020 een reorganisatie doorgevoerd binnen ons bedrijf. We willen hiermee zorgen voor een betere bereikbaarheid, transparantie en kwaliteit van onze dienstverlening. Klant is koning en daarom werken wij continu aan de verbetering van onze werking. Op de contactpagina kan u zien hoe u ons het beste kan bereiken. Wanneer er klachten zouden zijn, lossen we dit graag samen met u op. Wat je hiervoor dient te doen, vind je terug op de pagina klantenservice. 

Om de kwaliteit van de werken te garanderen, werken wij ook samen met de beste leveranciers en partners. Aan kennis en kunde is bij ons dus geen gebrek.